Stagiair Communicatie met focus op social media

Functieomschrijving

Volg jij een Hbo-opleiding gericht op communicatie en/of creative design? En ben je opzoek naar een uitdagende stage waarin je veel eigen input en creativiteit kwijt kunt? Dan zijn wij benieuwd naar jouw bijdrage!

Veiligheidsregio Zaanstreek - Waterland zoekt een:

Stagiair Communicatie met focus op social media

(32 tot 36 uur per week)


Wij zijn voor de periode van september 2022 tot en met januari 2023 op zoek naar een stagiaire voor het team Communicatie.


Jouw werkdag

De dag begint met een afspraak met één van je communicatiecollega’s om te brainstormen over een nieuwe social mediastrategie. Welke content sluit het beste aan bij de informatiebehoefte van onze doelgroepen? En hoe geven we dit vorm? Na de lunch kan je gelijk aan de slag met de nieuwe ideeën. Je gaat samen met een collega van de afdeling Risicobeheersing zitten. Samen nemen jullie door wanneer er weer voorlichting wordt gegeven op evenementen. Het eerstvolgende evenement is de Midzomerbraderie in Assendelft. Jullie kiezen voor een persoonlijke video-oproep welke breed wordt verspreid. De oproep neem je gelijk op. Hierbij houd je rekening met de verschillende beeldverhoudingen van de social media platformen. Daarnaast spreek je af om op de dag zelf langs te komen voor een leuke foto en/of video. Misschien is het wel leuk om live te gaan op Instagram! Dan kan gelijk het volgende evenement worden aangekondigd. Terwijl je met de trein weer naar huis reist word je gebeld door een collega. Volgende week is er een grootschalige brandweeroefening met brandweerduikers bij het Alkmaardermeer. Heb jij nog ideeën om hier wat extra aandacht voor te genereren?


Enthousiast over deze stage? Solliciteer dan snel!

Functievereisten

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je :

  • Een derde of vierdejaars HBO-opleiding volgt.
  • Studeert op HBO niveau in de richting Communicatie/Multimedia design/Creative Business.
  • Op zoek bent naar een meewerkstage voor de periode van één semester (5 maanden).
  • Actief meedenkt met strategische vraagstukken.
  • Graag samenwerkt met collega’s vanuit verschillende disciplines.
  • Naast creatief en proactief ook onderzoekend van aard bent.
  • Handig bent met video- en fotobewerkingsprogramma’s.


Reageren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk via de onderstaande knop. De exacte startdatum kan in overleg worden bepaald.


VrZW biedt een redelijke stagevergoeding.


Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan even contact op met Demi Bouwmeester (medewerker communicatie) via +316 15 20 10 26 of d.bouwmeester@vrzw.nl
Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen wel!