Meewerk stagiaire Crisisbeheersing

Functieomschrijving

Volg jij een Hbo-opleiding? Wil jij graag stage lopen bij een toonaangevende en stoere organisatie én loop je graag een stapje harder dan de rest? Lees dan vooral even deze vacature!

Veiligheidsregio Zaanstreek - Waterland zoekt een fulltime:

Meewerk stagiaire Crisisbeheersing

(36 uur per week)

Wij zijn voor de periode van september 2022 tot en met januari 2023 op zoek naar een stagiaire voor het team Crisisbeheersing. Je komt te werken op een dynamische afdeling waarin veel werk wordt verzet vanuit verschillende taken en verantwoordelijkheden. Dit maakt dan ook dat er ruimte is voor eigen inbreng en werkzaamheden die passen bij jouw interesses. Ben jij op zoek naar een meewerkstage in een dynamisch werkveld? Lees dan verder!


Jouw werkdag

Afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en interesses zijn er verschillende meewerkprojecten. Zo is er bijvoorbeeld voor de kolom bevolkingszorg een tal van verschillende onderwerpen welke we aan het oppakken zijn. Denk hierbij aan het in kaart brengen van de financiële vergoedingen voor functionarissen, het opstellen van een vakbekwaamheidsprogramma, het onderzoeken van alternatieve alarmeringsmogelijkheden, het meehelpen bedenken van oefeningen en ondersteuning bieden aan dagdagelijkse werkzaamheden. De combinatie van werkzaam zijn op kantoor, op pad zijn bij buurregio’s, werkbezoek aan de meldkamer of op straat staan tijdens een oefening, maakt dat deze stageplaats garantie biedt voor een veelzijdige leerervaring. Er is één ding zeker: vervelen zul je je zeker niet!


Enthousiast over deze stage? Solliciteer dan snel!

Functievereisten

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je :

  • Op zoek bent naar een meewerkstage voor de periode van één semester.
  • Afhankelijk van de definitieve opdracht, studeert op HBO niveau in de richting Bedrijfskunde/Bestuurskunde/Opleidingskunde/Integrale Veiligheidskunde.
  • Proactief bent.
  • Graag meewerkt aan diverse opdrachten.


Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Je kunt tot 1 juli 2022 reageren via onderstaande knop. Vrijdag 15 juli vinden de kennismakingsgesprekken plaats. We vragen je hier alvast rekening mee te houden. De stageperiode start naar verwachting begin september 2022.


Selectieprocedure

Tot 1 juli kun je reageren op deze vacature. Vrijdag 15 juli vinden de gesprekken plaats in Zaandam op het Prins Bernhardplein. Afhankelijk hoe de gesprekken verlopen die zag, zal er een tweede gesprek digitaal plaatsvinden in de weken daarna.

VrZW biedt een stagevergoeding aan van €350,- bruto per maand (bij een 36-urige werkweek).


Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan even contact op met Maarten den Arend, Teamleider Crisisbeheersing, +31 6 23 146 554Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen wel!