Overslaan naar content

Medewerker (Brand)veiligheid

Zaandam, Noord-Holland, Nederland€ 4.544 per maandRisico- en crisisbeheersing

Functieomschrijving

Zijn de termen Besluit bouwwerken leefomgeving, omgevingswet, brandveiligheid en plantoetser jou niet onbekend? Ben je een echte netwerker en krijg je energie van adviseren? Dan zoeken wij jou! Het team Risicobeheersing van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland is namelijk op zoek naar een:


Medewerker (Brand)veiligheid
24 - 36 uur


Wat ga je doen?

Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Als Medewerker (Brand)veiligheid maak je onderdeel uit van het team Risicobeheersing, het team bestaat uit 28 teamleden die enthousiast samenwerken met een pro actieve mentaliteit. In deze functie beoordeel je aanvragen en verzoeken op basis van beleid, wet- en regelgeving. Dit doe je aan de hand van het Besluit bouwwerken leefomgeving, maar met een integrale blik. Met de komst van de Omgevingswet vragen wij een brede kijk naar mogelijkheden, waarbij je in staat bent om ook buiten je werkveld te kijken naar andere belangen en samen met andere stakeholders een afweging kan maken wat mogelijk is. Hierbij kijk je breder dan alleen het Besluit bouwwerken leefomgeving.


Als Medewerker (Brand)veiligheid voer je ook onderstaande taken uit:

  • Je onderhoudt de relaties, neemt initiatief, denkt mee en draagt oplossingen aan voor problemen en hebt daarover regelmatig overleg met onze stakeholders en collega’s.
  • Je adviseert, rapporteert, correspondeert en communiceert helder en secuur.
  • Je behandelt complexe vraagstukken/adviesaanvragen op het gebied van brandveilig bouwen- en gebruik


Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren namelijk beter. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Vereisten

Wat neem jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau (technische of bouwkundige achtergrond)
  • Je hebt kennis van beleid, wetten en regelgeving op het gebied van brandveiligheid
  • Je bent communicatief vaardig en weet te netwerken met diverse stakeholders binnen de regio
  • Je kan je vinden in één of meer van de volgende eigenschappen: analytisch vermogen, nauwkeurig, overtuigingskracht en klantgericht


Wat bieden wij jou?

Een dynamische werkomgeving waarin thuiswerken tot de mogelijkheden behoort en een salaris van maximaal €4544.- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Naast je salaris en een goede pensioenregeling ontvang je een vrij besteedbaar budget van 18,63% van je salaris (incl. vakantiegeld), reiskostenvergoeding, lease fiets (optioneel) én je kan bij ons sporten!


Interesse? Solliciteer direct!

Word jij onze nieuwe Medewerker (Brand)veiligheid? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben mag je ook contact opnemen met onze Recruiter Shaneequa via 06-22924480 of kijk op www.vrzw.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Delen wel!

of